Oficina: 93 756 20 37
Taller: 691 417 414
Concesionario Oficial Honda | Mataró

Concesionario MOTORSET

- Información -

SORTIDA MATARO - TOSSA DE MAR
2014-05-16

Ja s’ha anat el fred i es el moment de treure les motos del garatge i gaudir-les. Per això tornem a començar la temporada de SORTIDES EN MOTO DE CARRETERA.

 

Us volem convidar a la sortida Mataró-Tossa de Mar, passant per la carretera de Mata, Arenys de Munt, Sant Celoni, Llagostera, Tossa de Mar amb una escapada al mirador de Lloret i les fotos de rigor abans d’esmorzar.

 

Sortirem el proper diumenge 25 de Maig a les 9:00 desde MotorSet i com a novetat d’aquesta temporada, mitja hora abans , a les 8:30, obrirem parcialment la botiga on farem un petit briefing i qui vulgui podrà prendre algú café o algun croissant totalment gratuït, per sortir amb alguna cosa a l’estomac ja que l’esmorzar de forquilla rondarà les 10:30 (si no hi ha cap imprevist).  Amb les fotos, farem un book de cada sortida on vosaltres mateixos ens podreu enviar les vostres fotos per fer un gran reportatge fotogràfic de cada sortida.

 

Entre tots els que vingueu, sortejarem un localitzador GPS Detector valorat en 249€ i amb 6 mesos de servei gratuït inclòs, aquí us deixo el link perquè veieu de que es tracta i les seves avantatges:  http://www.detectorseguridad.com/on-bike/

 

Com sempre, anirà un de nosaltres fent de guía i un altre tancant el grup perquè ningú es posi nerviós si perd el de davant. El ritme serà normal, ni ràpid ni lent, i quan arribin els trams de curves, reorganitzarem el grup marcant un punt d’arribada on ens tornarem a reorganitzar, així en aquests trams cadascú podrà anar al ritme que vulgui sense problemes. Es importantissim que hi hagi companyerisme i respecte entre tots, ja que anem a divertir-nos i volem que tothom repeteixi i s’ho passi be.

 

El preu de tot es de 19€.

 

Necessitem que tots els que vulgueu venir us poseu en contacte amb nosaltres a traves del email ventas@motorset.es, posant el vostre nom, telèfon i si vindreu sols o acopanyats per gestionar-ho amb el restaurant, o bé per telèfon al 93.756.20.37.

 

Us esperem el dia 25 a les 8:30 amb el dipòsit ple i la moto revisada i a punt!!!

 

SORTIDA MATARO - TOSSA DE MAR

NUESTRO CONCESIONARIO

Estamos localizados en:
Avinguda Lluís Companys, 1-3
08302, en Mataró, Barcelona
Teléfono: 937562037
Fax: -
Email: ventas@motorset.es
Horario: 9:30 a 13:30 / 16:00 a 20:00 Sábados de 10:00 a 13:30 (Sábados de Agosto cerrado)